DESCOPERĂ SECRETE DESPRE PRODUCTIVITATE PE CARE CEI MAI MULȚI OAMENI NU LE VOR AFLA NICIODATĂ...

Puterea de a-ți îndeplini cele mai mari dorințe se află deja în tine...

Agenda LIDER doar îți oferă ocazia de a folosi în sfârșit această putere...


Ce vei putea învăța investind în acest manual de dezvoltare personală

Vei avea cu tine un coach zi de zi

Agenda conține 135 de întrebări de coaching atent selecționate la care am răspuns iar și iar în ultimii ani și care m-au făcut persoana din ziua de azi. Nu pot să-ți promit că vei avea aceleași rezultate ca ale mele... Îți promit însă că te vei dezvolta personal cum nu credeai că este posibil înainte.

Cum să îți împarți prioritățile

Mulți oameni sunt ocupați dar nu performanți. Agenda LIDER te va învăța cum să-ți setezi prioritățile și să decizi care este cea mai importantă activitate într-o anumită zi. Îți va urmări fiecare mișcare în următoarele 180 de zile și vei putea analiza cât de benefice îți sunt acțiunile.

Educație specifică permanentă

Agenda conține 27 de recomandări de cărți de dezvoltare personală (una pe săptămână) pe care le-am citit de-a lungul anilor și m-au ajutat extrem de mult dar pe care le-am recomandat și altora și au devenit persoane mai încrezătoare, perseverente și performante.

Urmărește-ți realizările

La fiecare sfârșit de săptămânâ (sâmbătă) și de lună vei avea o parte specială de privire retrospectivă pentru a înțelege cum a mers săptămâna din urmă, ce ai făcut bine și ce comportament ar fi relevant să modifici astfel progresând constant. 

Susținere fizică prin patru elemente cheie

De peste trei ani ajut sute de oameni către un stil de viața mai sănătos prin activitatea de antrenor personal acreditat în SUA. Pe acest fundament am dezvoltat o secțiune specială despre alimentație, sport, hidratare și odihnă unde am creat activități pe care le poți face constant pentru a reuși să te susții mai mult în activitatea pe care o faci astfel să poți avea acces la o agendă unică, care să fie alături de tine mental, fizic și emoțional.

Vei avea zi de zi scopurile și obiectivele în minte

În cercetările mele un alt factor comun a reieșit faptul că toți cu care am discutat până acum sunt obsedați de ceea ce fac, știu în orice moment care sunt obiectivele lor, toți au un plan. Exact o astfel de persoana vei deveni și tu din momentul în care te dedici completării acestei agende, te vei concentra diferit pe aspectele importante pentru tine. Mintea ta este oricum tot timpul ocupată, ar fi bine să fie cu ceea ce îți dorești.

Cum să-ți dezvolți viziunea și creativitatea

Agenda conține activități scurte și eficiente prin care să-ți dezvolți viziunea și creativitatea. Vei descoperi două metode de dezvoltare a viziunii și trei metode de dezvoltare a creativității.

Citate inspiraționale zi de zi

Agenda LIDER conține peste 130 de citate inspiraționale care să te susțină în călătoria ta de a deveni mai performant în mod constant și să-ți ofere perspective noi legate de ceea ce faci.


Ce spun cei care au achiziționat deja agenda LIDER

Am inteles cum se aprinde o flacara, aceea a cunoașterii de sine.

Asa am inteles cum se aprinde o flacara, aceea a cunoașterii de sine si a creșterii armonioase. Iar fructele… sigur vor fi frumoase in șase luni. Multumesc, Andrei! – Raluca

Raluca a oferit 5.0 stars
pentru Agenda LIDER

Agenda LIDER este un ghid, un coach, un profesor de gestionare a timpului.

Până acum, nu obișnuiam să îmi planific activitățile și am ajuns la concluzia că era ceva total greșit, mai ales dacă ai anumite scopuri de atins și obiective importante de îndeplinit. Toate aceste lucruri au încetat când am descoperit agenda LIDER – un ghid, un coach, un profesor de gestionare a timpului, un maestru care îți schimbă perspectiva despre performanță și activitățile de zi cu zi. Cel mai mult și-au pus amprenta asupra mea întrebările zilnice de dezvoltare personală, întrebări atât de puternice, încât începi să te cunoști mai bine decât aveai impresia ca o faci până înainte de completarea acestei agende. – Mădălina

Mădălina a oferit 5.0 stars
pentru Agenda LIDER

Sugerez oricarei persoane sa foloseasca cu deschidere AGENDA LIDER!

Tin sa marturisesc ca initial am crezut ca nu o sa am timp sa scriu in agenda, dar spre surprinderea totala a mea a fost greu sa scriu o data. Apoi a devenit ca o rutina necesara si dorita.
Ideea cu agenda este geniala deoarece ma ancoreaza in realitate avand in vedere stilul de viata alert pe care il duc. Este ca un jurnal pentru mine unde pot scrie realizarile dar si gandurile pe fiecare zi. Ce este scris ramane scris!
Cateodata revin asupra notitelor pentru a vedea cat am crescut si sunt foarte mandru sa realizez ca duc o viata din ce in ce mai frumoasa si mai luminoasa.
Pe aceasta cale,tin sa iti multumesc pentru acest dar motivational si foarte util.
Sugerez oricarei persoane sa foloseasca cu deschidere AGENDA LIDER! – Sergiu

Sergiu a oferit 5.0 stars
pentru Agenda LIDER

Această agendă m-a ajutat să obțin rezultate mai bune în toate aspectele vieții.

Această agendă m-a ajutat să obțin rezultate mai bune în toate aspectele vieții prin ordonarea gândurilor și cristalizarea obiectivelor personale și profesionale – Lucian

Lucian a oferit 5.0 stars
pentru Agenda LIDER

Bonusuri la care poți avea acces dacă vei achiziționa agenda rapid

3 podcasturi cu multimilionari români  ( ∞ ) 

Investind în agendă acum vei primi acces la 3 discuții pe care le-am avut cu unii dintre cei mai bogați antreprenori din România pentru a vedea cum gândesc aceștia și care este viziunea lor (peste 90 de minute de înregistrare).

Cartea "Devino Lider!"  ( 91 lei ) 

Achiziționează agenda și primești gratuit, în limita stocului disponibil, un exemplar al cărții "Devino Lider!"

ULTIMELE 2 EXEMPLARE RĂMASE!

O oră de coaching  ( 450 lei ) 

O persoana din primele 50 care achiziționează agenda va fi selectată prin tragere la sorți pentru o oră de consultanță cu mine pe tema productivității și a randamentului profesional la Hotel Radisson Blu București sau pe skype + masa o dau eu 🙂

Descoperă câteva pagini din interior

Investiția necesară pentru a obține agenda


TRANSPORT: 17LEI

TRANSPORT ACUM: GRATUIT


PREȚ VECHI: 179LEI ( - 45% )

PREȚ NOU: 99LEI


ECONOMISEȘTI: 97LEI


OFERTA EXPIRĂ ÎN

[wpcdt-countdown id="3015"]


Întrebări și răspunsuri

  1. Pot folosi agenda dacă nu am achiziționat-o la începutul anului? Da. Agenda nu are o dată de început, astfel că o poți folosi oricând dorești, în orice perioadă a anului.
  2. Despre ce este cartea “Devino Lider!”? Este o carte de dezvoltare personală și profesională. Vezi toate detaliile despre această carte aici.
  3. Este aceasă agendă pentru mine dacă sunt “avocat, antreprenor, freelancer, lucrez într-o companie, antrenor personal, medic, etc”? Această agendă este pentru persoanele care vor să-și gestioneze mai bine activitatea profesională și vor să aibă productivitate și randament maxim din ziua de lucru dar ajută și la dezvoltarea personală a celui care o folosește datorită întrebărilor de coaching și a exercițiilor de dezvoltare a creativității și viziunii. Dacă dorești rezultate accelerate și calitative în munca ta, această agendă este pentru tine.
  4. Vreau agenda pentru toată echipa. Există reducere? Da, pentru achiziția a peste 10 agende există un discount. Poți cere o ofertă la office@andreisidorca.ro
  5. Este o agendă pentru femei sau pentru bărbați? Este o agendă pentru orice persoană care își dorește să crească personal și profesional.
  6. Ai alte întrebări? Primești răspuns în 24h. Trimite un mail la office@andreisidorca.ro