Brad Schoenfeld, PhD, CSCS, CSPS, FNSCA, este un expert in fitness recunoscut international si premiat ca fiind una dintre autoritatile de varf pe teme despre schimbarea compozitiei corporale (hipertrofie musculara si pierdere de grasime). El este unul dintre cei mai influenti 100 de oameni din industria de sanatate si fitness la nivel mondial.

Brad este autorul al mai multor carti de referinta in industria de fitness cum ar fi:

-  The M.A.X. Muscle Plan (Human Kinetics, 2012), care este recunoscuta drept "biblia dezvoltarii musculare"

-  Strong and Sculpted (Human Kinetics, 2016), care detaliaza un program revolutionar de sculptare corporala pentru femei.

-  Science and Development of Muscle Hypertrophy (Human Kinetics, 2016), prima lucrare care marcheaza doar elemente bazate pe stiinta despre mecanismele si strategiile pentru optimizarea dezvoltarii musculare.


In total, cartile lui Brad au fost achizitionate de peste jumatate de milion de profesionisti in fitness si nu numai. Datorita meritelor si realizarilor sale aduse industriei de fitness la nivel global, Brad a primit multiple premii printre care NSCA Personal Trainer of the Year, NSCA Young Investigator of the Year si  Dwight D. Eisenhower Fitness Award oferit de catre United States Sports Academy. Acesta ofera, de asemenea, consultanta pentru Dymatize Nutrition facand parte si din comitetul stiintific.

Ce vei invata de la Brad Schoenfeld?

"Resistance Training to Maximize Muscle Growth: Bridging the Gap Between Science and Practice."

1. The Mechanisms of Muscle Hypertrophy: What Makes Muscles Grow?
2. Manipulating Resistance Training Variables: Sets, Reps, Frequency and Beyond...
3. Program Design for Maximal Muscle Growth: Putting Together the Optimal Routine
4. Question/Answer Session
Durata seminar: 8 ore (ziua de sambata, 20 iunie 2020)

Vezi, in videoul de mai jos, cateva dintre ideile lui Brad

 

Descopera tipurile de acces disponibile

Achizitioneaza-ti biletele!