ULTIMELE ORE DE OFERTĂ..De îndată ce parcurgi cartea, vei putea aplica și tu, la fel ca mulți alți cititori, principii practice și fundamentale despre influența celor din jur (din mai multe perspective), atitudine mentală și conducere personală către țintele dorite. 


1. Ce vei fi capabil/ă să faci diferit după ce vei parcurge cartea?

  1. Vei fi capabil/ă să vezi clar că în viață nu există probleme ci doar tu vezi evenimentele într-un fel care nu este benefic pentru tine în acel moment. (și vei putea să schimbi acest aspect pe viață).
  2. Vei înțelege că situația actuală nu are nicio legătura cu situația pe care ți-o dorești. (indiferent cât de rău sau cât de BINE îți este în prezent).
  3. Vei fi capabil/ă să observi cum, de cele mai multe ori, relațiile cu persoanele apropiate sunt extrem de distructive pentru ceea ce ne dorim (și nu vorbesc de faptul că sunt negativiste sau nu).
  4. Vei înțelege cu adevărat care este rolul stării pe care o ai în rezultatele tale și cum poți beneficia de o stare bună, cu energie, pe parcursul zilei. (aspect care este în strânsă legătură cu punctul 1).
  5. Multe altele..

3. Încă beneficiezi de transport gratuit!


Ai transport 17lei GRATUIT!


Preț carte: 91.00lei 55.00leiVizionează video despre carte

 

Ce spun cititorii:

Vezi ce spune despre carte Laszlo Pacso, fondator al platformei si proiectelor Business Days: "Intr-o lume macinata de tensiuni sociale, miscari politice populiste, valuri tehnologice disruptive, migratie greu de controlat si cu impact greu de previzionat, cu o lipsa acuta de leadership autentic la nivel inalt, cartea scrisa cu talent de Andrei Sidorca vine ca o lumina care ne arata ca si in cele mai provocatoare vremuri exista speranta si ca fiecare lider poate deveni o versiune mai buna a sa, daca actioneaza in acest sens. O recomand cu caldura." 

Vezi ce spune despre carte George Șerban-Oprescu, conferențiar universitar doctor Academia de Studii Economice din București: "Andrei are abilitatea de a-și expune într-un mod extrem de elocvent experiența sa sub forma unei cărți a cărei lecturi nu numai că permite accesul la un vast bagaj informațional ce oferă un bun prilej de reflecție, dar, în același timp, determină o stare de spirit pozitivă care mobilizează cititorul la acțiune imediată și fermă. Printr-un remarcabil efort de analiză și sinteză, lucrarea oferă o perspectivă unică asupra unor elemente fundamentale ale dezvoltării personale, dar și profesionale care pot fi cheia succesului în viața și cariera atât a celor aflați la început de drum cât și a celor mai experimentați." 

Vezi ce spune despre carte Lavinia Grecu: "Este una din putinele carti care m-a surprins placut in ultima vreme. In general, acest tip de carti sunt scrise de niste indivizi care dau sfaturi " din auzite" fara legatura cu propria experienta, din simpla dorinta de a face bani multi pe spatele celor care isi doresc cu adevarat sa reuseasca in viata.

Nota personala se simte din primele randuri parcurse si chiar daca pe alocuri, nu rezonez cu ideile expuse, per total cartea este una echilibrata si argumentata. Pot sa afirm cu toata taria ca este o carte ce merita a fi cumparata si citita." 

Vezi ce spune despre carte Lucian Stoica: "O carte ce ofera o viziune larga, obiectiva si bine informata, despre potentialitatea ce rezida in fiecare dintre noi, cititorul, care, astfel, va avea posibilitatea sa deschida si alte usi interioare pe drumul neincetat al cautari/dezvoltarii personale." 

Garanția satisfacției 200%

  1. Dacă, după ce ai citit cartea, nu ești satisfăcut și simți că nu ai primit suficiente resurse și strategii utile, îmi spui și primești înapoi, în maxim 48 de ore suma integrală pe care ai plătit-o pentru carte. (Ai garanție 100%)
  2. Pe lângă acest fapt, vei putea păstra, în continuare, și cartea drept cadou, din partea mea. (Încă 100%)

De ce fac asta ? Din trei motive.

  • Datorită impactului pozitiv pe care această carte l-a avut deja în viața altor persoane.
  • Vreau să te scutesc de orice teamă sau grijă care te împiedică să citești cartea.
  • Cred în valoarea informațiilor pe care le vei găsi în carte și sunt conștient cât de mult pot ajuta.

 

Parteneri