ULTIMELE ORE DE OFERTĂ..


[wpcdt-countdown id="2282"]


De îndată ce parcurgi cartea, vei putea aplica și tu, la fel ca mulți alți cititori, principii practice și fundamentale despre influența celor din jur (din mai multe perspective), atitudine mentală și conducere personală către țintele dorite. 


1. Ce vei fi capabil/ă să faci diferit după ce vei parcurge cartea?

  1. Vei fi capabil/ă să vezi clar că în viață nu există probleme ci doar tu vezi evenimentele într-un fel care nu este benefic pentru tine în acel moment. (și vei putea să schimbi acest aspect pe viață).
  2. Vei înțelege că situația actuală nu are nicio legătura cu situația pe care ți-o dorești. (indiferent cât de rău sau cât de BINE îți este în prezent).
  3. Vei fi capabil/ă să observi cum, de cele mai multe ori, relațiile cu persoanele apropiate sunt extrem de distructive pentru ceea ce ne dorim (și nu vorbesc de faptul că sunt negativiste sau nu).
  4. Vei înțelege cu adevărat care este rolul stării pe care o ai în rezultatele tale și cum poți beneficia de o stare bună, cu energie, pe parcursul zilei. (aspect care este în strânsă legătură cu punctul 1).
  5. Multe altele..