Dr. Laura Ene este medic primar cu specializare in Diabet, Nutritie si Boli Metabolice si psihoterapeut sub supervizare.

Are o experienta medicala de peste 15 ani si colaboreaza la nivel de expert cu cea mai mare clinica de nutritie din tara, KiloStop, dar si cu prestigiosul Spital Monza din Bucuresti.

Dar pentru ca timpul petrecut in cabinet era insuficient pentru a ajuta toate persoanele care i se adresau, in 2015 Dr. Laura Ene a lansat blogul www.totuldespreslabit.ro, unde ofera saptamanal sfaturi tuturor celor interesati de slabit.

Acest proiect a continuat firesc cu cartea „Capcanele dietelor. Dieta pe viata sau stil de viata”, aparuta la editura ALL in 2018. Succesul acestei carti si pasiunea pentru psihonutritie, o metoda noua si inovativa de abordare a problemelor de greutate, au determinat-o sa continue proiectul editorial cu cea de-a doua carte, „Capacanele mancatului emotional. Slabitul - o provocare fizica sau mentala?”, aparuta la aceeasi editura in 2019.Totodata, pentru a impartasi din cunostintele pe care le-a acumulat de-a lungul carierei sale, in 2018, Dr. Laura Ene a infiintat Academia de Nutritie „Sanatate, Te Iubesc!”, unde sustine cursuri de Tehnician Nutritionist si Psihonutritie, aflate acum la cea de-a 5-a editie.

In 2019 a infiintat restaurantul ELA BISTRO, care livreaza mancare sanatoasa, gustoasa si dietetica persoanelor care vor sa aiba un stil de viata sanatos dar nu au timp sa gateasca acasa.

Urmareste cateva dintre perspectivele Dr. Laura Ene mai jos