Conventia Antrenorilor Personali din Romania, Editia II, 12-13 decembrie 2020, Sheraton, Bucuresti

Participa la cel mai mare eveniment pentru profesionisti in fitness din Europa de Est


Cine sunt cei de la care vei invata participand la Conventie anul acesta?

Investeste in educatia si cunostintele tale si alege tipul de acces potrivit pentru tine...

Acces GOLD
153 ramase...

1.100ron

500RON

sau x2 cu 799ron

- Acces eveniment doua zile
- Diploma de participare
- Sesiune Q&A
- Bratara acces GOLD
- Oportunitatea de a dezvolta noi relatii
- Alte surprize


Acces PLATINUM
12 ramase...

1.800ron

1.099RON

- Acces eveniment doua zile
- Diploma de participare
- Sesiune Q&A
- Bratara acces PLATINUM
- Alte surprize
- Acces prioritar in sala
- Loc rezervat in randul din fata
- Networking cu participantii PLATINUM

- Inregistrarea Conventiei din 2019 in valoare de 379RON (peste opt ore de continut video)

- Sesiune 2h "Business in fitness" cu Andrei Sidorca in valoare de 500RON (duminica, 13 decembrie)

- 30 de minute consultanta 1 la 1 cu Andrei in valoare de 300RON (in luna decembrie)


Diplome pe care le vei primi dupa participarea la eveniment si finalizarea continutului din Academia de Vanzari PT...

Ce bonus primesti atunci cand achizitionezi bilet la Conventie?

Acces GRATUIT in Academia de Vanzari pentru Antrenori Personali pana la data Conventiei la orice bilet achizitionat!

  • Peste 9 ore de lectii video pentru antrenori personali
  • Continut practic si imediat aplicabil cu clientii tai
  • Diploma de absolvire la finalizarea programului

Investitie acces program: 297RON/an
Primesti acces GRATUIT in program atunci cand achizitionezi bilet la Conventie


Ce va fi diferit in activitatea ta profesionala dupa acest eveniment?

1. Clientii tai vor deveni dependenti de calitatea serviciilor tale datorita faptului ca vei putea explica, construi si livra doar programe de antrenament fundamentate stiintific care ofera rezultatele dorite de fiecare data.

2. Ai oportunitatea de a intra in contact cu elita fitness-ului romanesc si iti pot fi oferite sanse de a colabora si a dezvolta proiecte cu antrenori sau manageri pe care ii urmaresti de mult timp si ii apreciezi.

3. Vei patrunde intr-o comunitate de profesionisti pasionati si educati care te vor respecta si incuraja. Vei atinge varful nivelului tau profesional doar pentru ca ai astfel de persoane in jur.

4. Vei descoperi metode practice prin care sa castigi mai multi bani si sa fii stapanul timpului tau indiferent ca esti antrenor personal sau manager la un centru de fitness.

5. Dupa participarea la acest eveniment, vei deveni datorita cunostintelor si perspectivei tale, o referinta pentru alti antrenori si manageri de fitness care vor veni la tine pentru a primi raspunsuri la intrebarile lor in acest domeniu.

6. Fata de majoritatea antrenorilor vei invata metode practice prin care sa convingi clientii tai sa-ti accepte cu usurinta preturile crescute pentru serviciile tale.

7. Vei invata cum sa te pozitionezi pentru ca altii sa devina atrasi de serviciile tale indiferent ca esti antrenor sau manager si tu iti vei alege compania cu care colaborezi, nu ea te va alege pe tine.

8. Vei descoperi cum sa-ti deschizi propria afacere sau cum sa ajungi in varful scarii ierarhice in industria de fitness aplicand tehnicile invitatilor la eveniment care fac deja asta cu rezultate evidente.

Peste 100 de profesionisti in fitness au participat la Editia I din 2019

Vezi ce spun cativa dintre participantii de la Editia I, din 2019...

"Statisticile legate de prezenta, dezvoltarea si cursul fenomenului de personal training in Romania m-au ajutat și au fost foarte utile, la fel și aspectele despre vânzările în antrenamente personale prezentate de Andrei la conferință. Este o Convenție unde participă oameni de influență și de succes. Nu poți decât învăța/afla lucruri noi. Pleci mai bogat."

Stefan Vîrnă

Antrenor Personal, Instructor GF, World Class Record Park Cluj

In primul rand ma bucur ca am participat la prima editie a Conventiei, deoarece imi doream foarte mult sa aflu in ce pozitie se afla fitness-ul din Romania, iar daca pe viitor m-as intoarce acasa in Romania, cum as putea eu contribui in aceasta industrie si ce beneficii as avea. "Unul dintre lucurile pe care le-am facut dupa Conventie, a fost sa cer feedback clientilor in ceea ce priveste sesiunile pe care le livrez. Eu nu ma ocup de vanzari, insa retentia clientilor e importanta. Evenimentul este educational, an eye opener. Ca profesionisti in fitness este datoria noastra sa ne educam in permanenta si sa oferim clientilor cele mai bune servicii posibile. Abia astept evenimentul de anul viitor!"

Anca Vrabie

Antrenor Personal & Human and Performance Specialist, Roar Fitness London

Pe 7 Decembrie 2019 am participat la Convenția Antrenorilor Personali unde am căpătat cunoștințe noi în domeniu dar și un mare schimb de experiențe cu colegii. Informația a fost foarte utilă de la profesorii pe care i-aș numi mai degrabă ,,Guru" în profesia lor. Am înțeles clar că de învățat trebuie să învățăm de la cei mai buni. Cu mare plăcere voi participa și la următoare Convenție!

Ruslan Codrean

Antrenor Personal si Antreprenor, Red Dragon Sport Club Republica Moldova

"Aplaud initiativa lui Andrei de a organiza aceasta Conventie. Personal mi s-a parut foarte utila, atat pentru instructorii personali de fitness, cat si pentru managerii de club. Am aflat informatii noi din domeniu si metode de a creste productivitatea clubului meu. Mi-a facut o reala placere sa gasesc multi instructori pasionati de munca lor si dornici sa se perfectioneze pentru a aduce calitate in serviciile pe care le presteaza. Ca manager de club, imi doresc sa am in echipa astfel de oameni."

Andreea Stanisor

Fondator si Manager Next Door Fitness Instructor Pilates & Group Workout, Next Door Fitness

"Este un eveniment inedit, care in prima instanta ne ajuta pe toti sa ne crestem network-ul in industria de PT. Eu unul am avut ocazia de a afla trendurile din industrie la nivel local si global. De asemenea daca ai nevoie de inspiratie in materie de vanzari Andrei a pregatit un material foarte util; multe exemple si situatii de care ne putem lovi oricand intr-o zi obisnuita. Recomand Conventia Antrenorilor Personali!"

Liviu Pora

Antrenor Personal in devenire, Otopeni Moving

"Doresc să mulțumesc Dlui Andrei Sidorca pentru invitația de a participa la Convenția Antrenorilor Personali în 2019. Cu acest prilej am avut plăcerea să cunosc oameni minunați din industria fitnessului românesc și problemele cu care se confruntă în sălile de modelare corporală. Am observat marea lor dorință de a acumula noi informații și de a se perfecționa ca instructori sportivi și antrenori personali. Sper ca seminariile organizate să crească nivelul lor profesional și să îi ajute pe viitor în pregătirea teoretică și practică. Sper ca din colaborarea dumneavoastră cu patronii de săli să beneficieze starea de sănătate , tonusul fizic și psihic , descongestionarea sistemului medical dar și productivitatea clienților dumneavoastră. "

Danut Enuta

Prof. Antrenor Emerit,

Adaugă datele necesare înregistrării, selectează tipul de acces dorit și metoda de achiziție preferată și apasă butonul roșu "Vreau să achiziționez bilet..." pentru a finaliza achiziția și inregistrarea la eveniment!
Copyright © 2020 Andrei Sidorca International SRL – ANPC, TERMENI ȘI CONDIȚII, POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

× Ai întrebări? Apasă aici!