Profita de cresterea RAPIDA a industriei de online training si vinde programe la foc automat...


Unde si cand se va desfasura seminarul?

Seminarul va avea loc in:


 Bucuresti, sambata, 19.09.2020, intre 15:00-18:00, Hotel Cișmigiu.


Cluj-Napoca - va fi anunțat curând...

Ce vei invata participand la acest seminar?


- Cum sa-ti creezi primul program si sa dezvolti propria afacere de online training care sa-ti genereze peste 2.000 lei din prima luna.

- Vei invata care sunt cele mai importante trei abilitati pentru a deveni antrenor personal online si cum sa le dezvolti la nivel de excelenta.

- Vei descoperi ce sa faci sa ai un flux constant si predictibil de incasari din programe si sa nu iti scada vanzarile la cateva zile sau saptamani de la lansarea programului...

- Te voi invata cum sa folosesti strategiile de marketing si vanzare care mi-au generat peste 100.000 lei in ultimele patru luni din online training (afacere inceputa de la 0).

- Vei invata cum sa creezi un caracter atractiv pentru audienta ta care sa plateasca usor pentru programul tau de online training.

- Sesiune interactiva de intrebari si raspunsuri pentru a venit cu solutii la situatia ta actuala.

Beneficiile tale ca participant la acest seminar...

Descoperi cum sa-ti dezvolti propria afacere de online training care sa-ti permita sa lucrezi de la mare sau munte, fara sa ai un site sau cunostinte de marketing inainte.

Având propria afacere de online training iti poti face singur preturile - si ai posibilitati infinite de castig financiar.

Dezvoltand un fundament solid in afacerea de online training poti calatori oricand si oriunde iti doresti si poti petrece timp nelimitat cu familia (ceea ce fac personal in ultimele 60 de zile).

Ai libertate deplina (atat personala cat si profesionala) si esti propriul tau sef...

Bonusuri la care ai acces daca te inscrii acum...

1. Acces 149RON GRATUIT instant la inregistrarea lectiei cu durata de trei ore care a avut loc in data de 08.06.2020 "Cum sa construiesti un brand puternic in online training care sa-ti aduca vanzari la foc automat..."

2. Primesti certificat de participare la seminarul"Crearea si vanzarea unui program de online training".

Vezi o parte din incasarile avute la online training in ultima perioada (doar online cu cardul, fara transfer bancar)...


Descopera ce spun participantii la lectiile trecute...Investitia necesara pentru a participa la seminar...

In mod normal pentru o sesiune de grup de trei ore pe tema crearii si dezvoltarii unei afaceri de online training (unde raspund si personal la intrebari, asa cum voi face si in acest seminar timp de 60 de minute) ar trebui sa investesti 250ron, dar pentru ca imi doresc sa sustin antrenorii personali cu initiativa din Romania, am decis sa fac participarea super accesibila si sa poti avea acces cu o investitie de doar 250ron 99ron!

Ai garantie 100% - Esti super INCANTAT sau primesti investiatia facuta inapoi!

Cred atat de mult in valoarea lectiilor pe care le predau si sunt atat de convins ca ceea ce vei invata te va ajut sa treci la nivelul urmator incat am decis sa iti ofer 100% garantie timp de 30 de zile. 


Cu alte cuvinte, achizitioneaz bilet la seminar si participa alaturi de ceilalti cursanti si daca din orice motiv consideri ca nu ai primit de cel putin 10 ori valoarea investitiei facute, scrie-mi un mesaj la andrei.sidorca@gmail.com si iti voi trimite 100% investitia facuta inapoi, fara nicio intrebare.Copyright © 2020 Andrei Sidorca – ANPC, TERMENI ȘI CONDIȚII, POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

× Ai întrebări? Apasă aici!