VEZI DACĂ TE CALIFICI ȘI POȚI ACHIZIȚIONA CONSULTANȚĂ 1 LA 1 TIMP DE 30 DE MINUTE CU ANDREI SIDORCA + TOATĂ GAMA DE PRODUSE

 

10 persoane vor avea șansa să achiziționeze toată gama de produse create de mine + o întâlnire 1 la 1 timp de 30 de minute la o investiție de doar 790 349ron!

VEZI DACĂ TE CALIFICI MAI JOS


OPORTUNITATE ÎN LIMITA A 10 LOCURI DISPONIBILE

La Convenție vor participa aproximativ 100 de profesioniști în fitness care reprezintă, cu siguranță, viitorul acestui domeniu întrucât sunt foarte puțini cei care investesc în educația lor și au viziune de viitor așa cum tu ai făcut-o participând la acest eveniment.

Îmi doresc ca dintre acești 100 de participanți să selectăm 10 care vor avea oportunitatea de a lucra 1 la 1 cu mine și, mai mult, de a primi acces la toată munca mea din ultimii ani.

Astfel că doar 10 dintre participanții la Convenție (poate chiar tu poți fi unul dintre cei 10 dacă te încadrezi și te miști rapid) vor avea această oportunitate.

Citește rândurile următoare și descoperă toate detaliile acestei șanse...

CUM TE POT AJUTA EU

 • Putem dezvolta împreună un plan de vânzări specific contextului tău de lucru prin care să crești numărul de clienți, loializezi clienții actuali și să îi grupezi eficient indiferent că ești antrenor personal sau manager al unui centru de fitness.
 • Răspunsuri la orice situație și context care ți-a pus probleme în procesul de vânzare personal training.
 • Dacă ești un antrenor proactiv și competent te pot recomanda și pune în legătură cu managerii celor mai exclusiviste și bine plătite centre de fitness din România.

CRITERII DE PARTICIPARE:

 • Să participi la Convenția pentru Antrenori Personali din România de pe 7 Decembrie 2019 la Grand Hotel Continental, București.
 • Să fii antrenor personal, instructor sau manager de fitness atestat - va trebui să dovedești asta -
 • Să fii recomandat către Andrei sau poți aplica mai jos cu motivele pentru care îți dorești o întâlnire.

CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ TE CALIFICI:

Poți achiziționa pachetul GOLD cu o investiție de 349RON față de investiția de listă care este 790RON. Acest pachet conține:

  • 30 de minute 1 la 1 cu Andrei Sidorca în ziua de Duminică, 8 decembrie - 300RON (doar 10 locuri disponibile).
  • Cartea Secretele Vânzării în Antrenamente Personale - 99RON.
  • Cartea Devino Lider! - 55RON.
  • Agenda LIDER - 99RON.
  • Acces trei luni în Academia de Vânzări pentru Antrenori Personali - 237RON.

Primești produse în valoare de 790RON

Cu pachetul GOLD ai reducere 56% astfel că economisești 441RON

Investiția ta este doar 349RON


Gândește-te pentru o secundă la asta... 

Investești în educația ta 349RON și ai acces la toată munca pe care am realizat-o până acum și mai mult ai oportunitatea de a primi răspuns în mod direct, față în față, de la mine având o întâlnire împreună de 30 de minute.

Ce ai tu de făcut este să ceri unei persoane să te recomande sau să completezi formularul de la finalul acestei pagini pe care îl voi citi personal. Dacă te califici, voi reveni la tine și vom stabili ora întâlnirii (sau opțional pe skype dacă îți dorești așa).

Vei achiziționa pachetul GOLD doar dacă te califici. Nu vei investi nicio sumă înainte.

După cum vezi avem doar 10 locuri disponibile. Întrucât mereu am fost fascinat de viteza de implementare, acesta nu este un pachet comercial, acesta este un pachet creat doar pentru cei care acționează rapid atunci când sesizează oportunitățile de carieră, din acest motiv ofer doar 10 locuri disponibile și nu ofer șansa de a achiziționa acest pachet tuturor participanților la Convenție, astfel că primii 10 care se înscriu și se încadrează vor fi acceptați.


DACĂ NU TE ÎNSCRII ACUM, VEI PIERDE ACEASTĂ OPORTUNITATE ÎN:

[wpcdt-countdown id="8494"]

[supsystic-price-table id=16]

Întrebări și răspunsuri

Pot achiziționa pachetul GOLD dacă nu mă încadrez în primii 10?

Nu. Pachetul GOLD este doar o ofertă care acceptă doar 10 persoane dintre participanții la Convenție.


Am luat acces VIP la Convenție și primesc gratuit Agenda LIDER deja, mai primesc una?

Da. Vei primi încă agendă pe care o poți folosi după finalizarea celei primite la accesul VIP sau o poți face cadou unei persoane dragi.


Pot cumpăra direct acest pachet fără si fie nevoie să completez formularul?

Nu. Doresc să fiu selectiv și să mă întâlnesc doar cu persoane proactive, pozitive care își doresc să devină mai buni la ceea ce fac. Așa cum sunt selectiv cu clienții la personal training sunt selectiv și cu antrenorii și managerii pe care îi ajut.


Ce se întâmplă dacă nu sunt selectat?

Vei primi un email cu motivația alegerii făcute.


Care sunt pașii dacă voi fi selectat?

Vei primi un link prin care vei putea achiziționa pachetul GOLD 349RON și vom stabili ora la care ne vom întâlni duminică. Întâlnirea va avea loc în București, zona centrală. Produsele le vei primi sâmbătă, la Convenție.