Pierde grăsime abdominală și celulită în timp ce îți crești nivelul de energie prin antrenamente LIVE doar pentru femei, fără accesorii, direct acasă la tine...

#CorpDePlajă DEVINE #SlăbeștiRapid LIVE!

de kilograme slăbite
de participante in 6 luni
ediții în ultimele 6 luni
de antrenamente LIVE

Ce contine PROGRAMUL live de antrenament acasa?

program de antrenament acasă

- 10 antrenamente LIVE de la ora 19:30 timp de două săptămâni cu Andrei, creatorul programului de antrenament pentru femei SlăbeștiRapid cu durată între 30-40 de minute. Dacă nu reușeși să fii online la ora 19:30, antrenamentul rămâne înregistrat în platformă și îl poți face oricând îți dorești în intervavul timp de două săptămâni de la achiziționarea accesului.

Plan de Nutritie

- Plan de nutriție și plan de mese cu alimente sănătoase, ieftine și ușor de preparat pentru două săptămâni (toată durata programului) făcut de Ionela Dobrean, nutriționistul-dietetician din program.

Educație despre wellness și sănătate

- Educație în fitness în timpul antrenamentelor cu explicații clare ale mișcărilor și exercițiilor în timp ce ne antrenăm corect și eficient pentru cele mai bune rezultate.

Descoperă ce rezultate obțin și ce spun femeile din program...

Cine este andrei, antrenorul tău din program?

- Elite Personal Trainer - World Class Radisson.

- Fondatorul Convenției pentru Antrenori Personali din România.

- Creatorul comunității de antrenament pentru femei WomenFIT (care numără peste 30.000 de femei în doar trei luni de la lansare).

- Certificări în fitness și nutriție la International Sports Sciences Association în Statele Unite.

- Profesor pentru departamentul de personal training al celor mai renumite centre și școli de fitness din țară.

Pe scURT CE O SĂ PRIMEȘTI ÎN PROGRAM

ești ÎNCÂNTATĂ în program sau primești investiția făcută înapoi!

Ai garanție 100%

Cred atât de mult în calitatea antrenamentelor pe care le facem și în rezultatele pe care le poți obține încât am decis să îți ofer 100% garanție.

Investește în corpul și sănătatea ta, achiziționează acces în program și dacă, în orice moment, pe durată programului (sau și după!) consideri că acest program de antrenament nu a valorat de cel puțin 10 ori investiția făcută, scrie-mi un email pe andrei.sidorca@gmail.com și vei primi 100% investiția făcută înapoi + îți voi lăsa în continuare acces gratuit până la finalizarea abonamentului achiziționat!

Ce să faci mai departe?

Pentru a primi acces instant la cele peste 117 de antrenamente și la programul #SlăbeștiRapid in desfășurare doar apasă butonul roșu de mai jos "Vreau să mă înscriu și eu în program!" după care completează datele necesare înscrierii și finalizează achiziția, după care vei primi pe email acces imediat în program, alături de celelalte participante unde te poți antrena chiar în câteva minute de acum.

2 saptamani

Economisești 129lei
179
50lei
  • Cuprinde tot ceea ce este promis în pagina de prezentare.
  • Acces în program timp de 2 săptămâni.
Popular

Aceasta ofertă expiră în

Ore
Minute
Secunde
× Ai întrebări? Apasă aici!