Invata sistemul care te va propulsa printre cei mai bine platiti antrenori din tara chiar daca nu iti place sa vinzi...

Despre ce este acest curs?

Start accelerat ca antrenor personal iti ofera un set complet de tehnici si strategii care sa te ajute sa devii rapid, chiar daca esti la inceputul carierei, unul dintre cei mai bine platiti antrenori din industria de fitness.

Daca esti deja un antrenor personal experimentat acest curs te va sustine sa treci la urmatorul nivel reusind sa dezvolti in clientii tai reciprocitate, consecventa si o dorinta puternica de a continua mai departe pe ani de zile cu tine.

Acest curs a fost predata LIVE catre 100 de antrenori personali pentru a reusi sa creasca accelerat in cariera.

Daca esti profesionist in fitness si ai simtit des ori ca poti mai mult, ca ai competente pentru care clientii tai ar trebui sa plateasca mai mult, dar si sa ajungi cu aceste competente la mai multe persoane, acest curs este pentru tine.

Aici este o mica parte din ceea ce vei invata in acest curs

Cele 3 cai prin care poti aborda un potential client in sala si sa se bucure ca o faci.

Procesul pas cu pas de la a aborda un potential client care nu te cunoaste la a-l face un client pe mai multi ani de zile.

Strategiile prin care sa-ti cresti venitul cu 300-400% aducand 3-4 persoane in aceeasi ora (si se fie incantate de participarea la sesiunile de grup)

Descoperi daca persoana abordata este un potential client si are resurse financiare pentru serviciile tale inainte sa oferi un antrenament gratuit

Cum treci rapid peste cele mai comune obiectii ale potialului client cum ar fi „ma mai gandesc”, „nu am bani”, „incepem luna viitoare” etc.

Cum sa alegi o sala care sa te sustina in dezvoltarea ta rapida chiar daca nu ai experienta inca

Descopera beneficiile tale daca parcurgi aceasta lectie

Creezi un caracter atractiv

Vei crea un caracter atractiv pentru potentialii clienti si vei genera clienti rapid si pe termen lung

Esti bine platit

Descoperi cum sa ajungi rapid unul dintre cel mai bine platiti antrenori din tara

Ajungi mai productiv

Investi cei sase pasi prin care sa petreci cu pana la 50% mai putin timp in sala in timp ce ai mai multi clienti

Ajungi un lider

Datorita perspectivelor dobandite la lectie poti ajunge rapid o referinta si un mentor pentru alti colegi profesionisti in fitness sau manageri

Creezi un brand personal puternic

Descoperi cea mai valoroasa tehnica de loializare a clientilor pentru a ramane alaturi de tine ani de zile si a avea un portofoliu consistent

Ajungi mai productiv

Investi cei sase pasi prin care sa petreci cu pana la 50% mai putin timp in sala in timp ce ai mai multi clienti

Bonusurile pe care le primesti in program

Cum sa incepi o afacere de online training in Romania VIDEO

Primesti acces GRATUIT la o lectie video despre crearea de la zero a unei afaceri de online training predata catre o echipa de 30 de antrenori personali cu durata de 75 de minute. Valoreaza 99ron

Cele 10 reguli pentru succes ca antrenor personal PDF

Primesti GRATUIT o lectie in format PDF cu cele mai importante aspecte de facut pentru a avea succes rapid in industria de personal training din Romania. Valoreaza 49ron

Acces în comunitatea "Creste Accelerat ca Antrenor Personal" pe facebook

Primesti acces GRATUIT in grupul privat pe facebook alaturi de ceilalti antrenori personali participanti la curs unde primesti raspuns la intrebarile talesi sustinere in timp real direct de la Andrei. Valoareaza ∞

Ai garantie 100% in acest program

Ai acces la aceasta lectie fara niciun risc din partea ta.

Cred atat de mult in valoarea informatiilor pe care le predau in acest curs incat am decis sa iti ofer oportunitatea sa incerci aceasta lectie timp de 30 de zile fara niciun risc.

Cu alte cuvinte, garantez ca aceste informatii te vor ajuta sa ajungi rapid la urmatorul nivel in cariera ta de antrenor personal incat te incurajez sa investesti in educatia ta achizitionand acces la aceasta lectie si iti voi oferi garantie 100% timp de 30 de zile.

Acceseaza aceasta lectie, foloseste informatiile de crestere accelerata in cariera ca antrenor personal pe care le vei descoperi si daca, din orice motiv, nu esti super incantat de rezultatele obtinute, scrie-mi un email pe onlinefitness@andreisidorca.ro si iti vei primi investitia facuta inapoi si poti pastra in continutare si programul cadou din partea mea.

INVESTITIA NECESARA PENTRU ACCES IN PROGRAM

În mod normal, pentru a participa la un curs împreună precum cel la care poti avea acces acum ar fi necesara o investitie de 500lei, poate mai mult.

 

Dar pentru că acesta este un curs online la care poti avea acces fara sa fie nevoie sa fii prezent fizic, iar eu sa fiu in  fata in mod fizic pentru a preda, am decis sa iti ofer oportunitatea de a accesa aceasta lectie cu o investiei de doar 500lei 99lei/acces nelimitat.


CE ESTE DE FACUT MAI DEPARTE...

Apasa butonul rosu de mai jos, dupa care vei fi redirectionat/a pe pagina de inregistrare la curs.

 

De indata ce finalizezi inregistrarea, vei primi instant acces nelimitat la curs si poti incepe sa il parcurgi minutele urmatoare…

 

 

cine este Andrei sidorca?

– Fondatorul Convenției pentru Antrenori Personali din România.

– Consultant pe vânzarea de fitness pentru cele mai exclusiviste centre din țară.

– Elite Personal Trainer pentru World Class România cu certificări în fitness și nutriție în Statele Unite.

– Autor al mai multor cărți de dezvoltare profesională pentru profesioniști în fitness.

– Creatorul Academiei de Vânzări pentru Antrenori Personali

Why My Courses

Grow your knowledge and stay ahead of your competitors

1

100% GARANTIE A INFORMATIILOR PRIMITE

Primesti garantie 100% a investitiei facute timp de 30 de zile. Daca nu simti ca ai primit de 10 ori valoarea investitiei facute primesti investitia facuta inapoi.

2-2-2

DOAR INFORMATII PRACTICE CARE FUNCTIONEAZA

In aces curs sunt predate doar informatiile pe care, din pozitia de antrenor personal in ultimii cinci ani, le-am testat si functioneaza si care m-au ajutat sa ajung RAPID in varful industriei de fitness.

Icon 3Created with Sketch.

ACCES NELIMITAT DE ORIUNDE ITI DORESTI

Accesul la aceasta lectie este nelimitat si o poti urmari oriunde, oricand. Poti reveni asupra ei, lua notite si implementa pas cu pas tehnicile si strategiile de crestere accelerata predate.

Some Feedbacks

What people are saying

Q