TERMENI ȘI CONDIȚII

 

Accesul pe site-ul andreisidorca.ro (denumit în continuare site-ul) în vederea efectuării unei comenzi sau în vederea înscrierii la evenimente este permis oricărei persoane fizice sau juridice (denumită în continuare Client), care respectă prezenții Termeni și condiții.
În vederea finalizării cu succes a procedurii de cumpărare sau de înscriere la evenimente, Clientul își asumă obligația de a furniza informațiile care îi sunt solicitate și de a completa toate câmpurile în mod adecvat, complet, corect și real, așa cum acestea apar specificate în cuprinsul documentului de identitate.

Site-ul poate fi utilizat de către clienți doar pentru vizionare, comandă, plată, înscriere la evenimente, descărcarea materialelor oferite gratuit și pentru recomandarea produselor sau serviciile noastre. Site-ul nostru nu poate fi utilizat pentru a se face vreo plată ilegală, frauduloasă, pentru a se posta sau transmite vreun material cu conținut defăimător, amenințător, obscen, indecent, instigator și altele asemenea. Ne rezervăm dreptul de a nu permite postarea și/sau de a șterge imediat și fără vreo notificare prealabilă orice comentariu de pe site care conține un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea să ne aducă un prejudiciu de imagine și/sau să ne creeze o stare de disconfort, nouă sau clienților și vizitatorilor.

Nu putem garanta utilizarea discontinuă și neîntreruptă a site-ului. Este posibil să intervină erori, defecte, viruși sau alte comportamente dăunătoare pe site sau pe servere care să îl facă indisponibil. Vom lua toate măsurile pentru a limita și pentru a înlătura asemenea evenimente neplăcute în cel mai scurt timp posibil. Nu aveți dreptul să interveniți în operarea site-ului nostru și nici să luați vreo măsură de intervenție asupra echipamentului nostru informatic, indiferent de motiv și indiferent de rezultatul obținut.
Ne rezervăm dreptul de a înceta sau restricționa accesul oricărei persoane la site în orice moment, fără o notificare prealabilă și fără răspundere, în cazul în care constatăm nerespectarea prezenților Termeni și condiții sau ineficiența raporturilor dintre părți prin intermediul site-ului.
Avem dreptul de a utiliza în scopuri publicitare și nu numai a oricărui comentariu scris de vizitatorii sau membrii înregistrați pe site.

 IMPORTANT: FOLOSIREA RESPONSABILĂ ȘI ASUMATĂ A INFORMAȚIILOR ACCESATE PE SITEUL WWW.ANDREISIDORCA.RO

Rezultatele obținute pe baza informațiilor pe care le primești pe siteul www.andreisidorca.ro sunt reprezentate strict de potențialul persoanei fizice sau juridice ce le accesează și nu garantează, sub nicio formă, atingerea unor anumite rezultate specifice.

Rezultatele obținute de andrei sidorca sunt atipice, excepționale și nu garantează sub nicio formă că, prin informațiile livrate pe acest site,(www.andreisidorca.ro) vei putea atinge aceleași rezultate.

Rezultatele individuale vor fi întotdeauna diferite iar ale altor persoane fizice sau juridice vor depinde de capacitatea de muncă avută, de disciplină, abilitățile avute, experiență, nivel de inteligență, motivație, economie dar și alți factori.

Andrei Sidorca (www.andreisidorca.ro) nu este responsabil pentru acțiunile pe care le faci pe baza celor învățate pe acest site (www.andreisidorca.ro). Ești direct responsabil de acțiunile și deciziile avute pe baza a ceea ce vei învăța pe acest site (www.andreisidorca.ro)

Atunci când îți creezi un cont sau te înregistrezi în platforma de cursuri sau antrenamente video online ești de acord cu termenii și condițiile expuse in acest site, dar și cu politica de confidențialitate. De asemenea, folosirea planurilor de nutriție, a informațiilor, a ideilor, a tehnicilor de antrenament etc. se fac în mod responsabil, pe propria răspundere și în condiții de sănătate medicală completă. Programele create de Andrei Sidorca se adresează persoanelor apte din punct de vedere medical și nu înlocuiesc, sub nicio formă sfatul medicului în legătura cu o situație de sănătate a persoanei ce folosește aceste informații.

 

LIVRAREA PRODUSELOR. TERMENE, MODALITĂȚI ȘI COSTURI

Produsele se livrează prin curier rapid, direct la adresa de livrare indicată de către client cu ocazia plasării comenzii.
Transportul se asigură printr-o firmă de curierat privată sau curieratul Poștei Române.
Taxa de transport este de 17 lei (TVA inclus).
Expedierea comenzii pentru produsele aflate în stoc se va realiza în termen de maxim 48 ore de la confirmarea comenzii, prin email. Comanda ar trebui să ajungă la client în termen de maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmării livrării comenzii. Acest termen poate fi modificat de împrejurări independente de voința noastră, fără a depăși un termen de 30 de zile calculat de la data preluării comenzii.
Comanda va fi expediată în ambalaje care să asigure securitatea transportului. Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată în timpul transportului produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine transportatorului conform legislației în vigoare.

 

PLATA. FACTURARE

Prețurile afișate pe site, la fiecare produs în parte, includ TVA, conform legislației în vigoare. Plata se poate face prin oricare dintre următoarele modalități:

  • ramburs: plata se face direct la agentul de curierat sau la Poșta Română, la momentul preluării coletului.
  • transfer bancar
  • online, cu cardul

urmând pașii de plată și instrucțiunile de plată oferite cu ocazia efectuării plății.
Nu suntem responsabili pentru procesarea în mod eronat a plății. Nu suntem responsabili pentru erorile înregistrate prin intermediul sistemului de plată, inclusiv, dar fără a se limita la pierderile pe care le-ați suferi utilizând sistemul de plată cu cardul.

Clientul are obligația de a opta pentru modalitatea de plată aleasă mai înainte de plasarea comenzii, prin bifarea opțiunii corespunzătoare, conform pașilor de plasare a comenzii.
Vânzătorul va emite către Client o factură pentru produsele livrate. În acest sens, Clientul are obligația de a furniza Vânzătorului toate informațiile necesare emiterii facturii, conform legislației în vigoare. Factura va fi comunicată Clientului în format electronic după efectuarea plății produselor/serviciilor comandate.

GARANȚII

Pentru că ne dorim clienți mulțumiți, am conceput un pachet de garanții speciale pentru produsele vândute prin intermediul site-ului, pe care le puteți accesa fără dificultăți birocratice, cu o simplă notificare a biroului nostru de vânzări, prin email la adresa onlinefitness@andreisidorca.ro sau telefonic la nr. 0751602602.

Operatorii noștri vor prelua și procesa notificarea dvs în cel mai timp scurt posibil, astfel încât să vă puteți recupera banii plătiți pentru produsele/serviciile de care nu sunteți mulțumit pe deplin. În vederea returnării banilor, este posibil să vi se solicite furnizarea de date necesare în acest scop (cont IBAN, bancă, cod swift, titular cont, alte informații). În cazul în care nu furnizați datele solicitate, ne vom găsi în imposibilitatea de a vă returna banii.
Aceste garanții se referă la:
Pentru produsele fizice: oferim o garanție de 200 %, însemnând că, în ipoteza în care, într-un termen de 30 de zile de la livrarea produselor clientul nu este satisfăcut de produsele comandate, indiferent de motiv, își primeste banii înapoi fără a avea obligația de a returna produsul.

PENTRU A PRIMI SUMA ÎNAPOI, VEI AVEA NEVOIE DE FACTURA PRIMITĂ LA ACHIZIȚIONAREA PRODUSULUI DE PE ACEST SITE WWW.ANDREISIDORCA.RO. NU SE APLICĂ PENTRU PRODUSELE LISTATE ÎN ALTE MAGAZINE PARTENERE. APLICABIL ÎN PRIMELE 30 DE ZILE DE LA ACHIZIȚIONAREA PRODUSULUI..

DREPTUL DE RETRAGERE

Clientul beneficiază de un drept de retragere din contract, de 30 de zile calendaristice calculat de la data primirii produsului la adresa de livrare menționată de către Client.
În cazul produselor multiple livrate separat și în cazul produselor compuse din mai multe piese, termenul se calculează de la data primirii ultimului produs/ultimei piese.
În cazul livrării periodice de produse, pe o durată de timp determinată, termenul de retragere din contract curge de la data primirii primului produs.
În cazul în care doriți să returnați un produs comandat de pe site, nu trebuie decât să ne comunicați intenția dumneavoastră neechivocă prin email la adresa office@andreisidorca.ro sau telefonic la nr. 0751602602. Vă rugăm să ne comunicați datele dumneavoastră complete, adresa la care s-a făcut livrarea, numărul comenzii, produsele pe care doriți să le returnați și prețul acestora, precum și, dacă optați pentru modalitatea de rambursare a sumei plătite în cont, datele de cont în care doriți să vi se ramburseze suma plătită.
În cel mai scurt timp, veți primi prin email o confirmare a înregistrării cererii dumneavoastră de retragere.
Cererea de retragere va fi primită numai dacă respectați termenul de 30 zile calendaristice de la data primirii produsului la adresa de livrare comunicată cu ocazia plasării comenzii.
Prezentul capitol se completează cu capitolul precedent legat de Garanții, astfel încât nu aveți obligația de a restitui produsul/produsele comandate, cu singura condiție de a vă încadra în termenul de 30 de zile de la primirea comenzii.

TRANSFERUL PROPRIETĂȚII

Proprietatea asupra produselor fizice va fi transferată la livrare, după efectuarea plății din partea Clientului la adresa de livrare indicată cu ocazia plasării Comenzii. Bunurile comandate se consideră livrate prin semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Conținutul prezentului site, inclusiv, dar fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, fotografii, conținut texte și altele asemenea sunt proprietatea firmei Andrei Sidorca International SRL-D.

Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site sau pe platformele/programele la care cumpărați accesul prin intermediul site-ului, fără permisiunea expresă acordată în scris de către Andrei Sidorca International SRL-D.
Niciun Client nu dobândește, prin utilizarea și accesarea site-ului vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site sau vreu drept de proprietate intelectuală/industrială asupra produselor și/sau serviciilor comandate de pe site. Niciun client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

NEWSLETTERE

 

FORȚA MAJORĂ

Nici una dintre părțile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen sau/și de executarea în mod necorespunzător – total sau parțial – a oricărei obligații care îi revine în baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației respective a fost cauzată de forța majoră, așa cum este definită de lege, din motive independente de părți.
Partea care invocă forța majoră este obligată să notifice celeilalte părți, în termen de 5(cinci) zile, producerea evenimentului și să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecințelor lui.

LEGEA APLICABILĂ

Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea română. Orice neînțelege intervenită între proprietarul site-ului și Client în legătură cu raporturile decurgând din utilizarea site-ului urmează să fie rezolvate pe cale amiabilă, iar în caz de eșec, să fie supuse instanțelor competente material din București.

DISPOZIȚII FINALE

Acest site este deținut de către Andrei Sidorca International SRL-D, care vă oferă dreptul de a accesa și utiliza site-ul sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții. Accesând și utilizând site-ul vă oferiti automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și condițiilor de pe site.
Andrei Sidorca International SRL-D are dreptul de a modifica Termenii și condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site, iar Clientul are obligația de a citi Termenii și condițiile ori de câte ori accesează site-ul. Clientul are obligația de a respecta întocmai Termenii și condițiile de pe site și nu poate pretinde și nu se poate apăra cu necunoașterea Termenilor și condițiilor de pe site, valabili la data accesării, utilizării și/sau plasării unei comenzi pe site ori în cazul înscrierii la un eveniment.
Promoțiile oferite de către Andrei Sidorca International SRL-D sunt anunțate pe site. Promoțiile își încep valabilitatea în momentul activării acestora pe site și își încetează valabilitatea din momentul inactivării acestora pe site. Promoțiile nu se cumulează între ele sau cu alte reduceri și sunt valabile numai în limita stocului, dacă pe site nu se specifică altfel.

Prezenții Termeni și condiții se completează cu aspecte/prevederi speciale cuprinse la descrierea produselor/evenimentelor disponibile pe site. În cazul în care intervin contradicții între prezenții Termeni și condiții și prevederile speciale mai sus amintite, au prioritate de aplicare prevederile speciale.