Scapa de Celulita Si Grasime Abdominala In Sase Saptamani Sau Mai Putin, Fara Sa Mergi La Sala Sau Sa Te Infometezi...

Descopera cum sa Iti cresti atractivitatea si sa elimini 99% din durerile de spate in timp ce urmezi un plan de antrenament si nutritie de acasa

Un mesaj din partea lui Andrei Sidorca, creatorul programului WomenFIT…

Bună! Am trei întrebări importante pentru tine. Te rog să te gândești bine când răspunzi…

 

Ai încercat să slăbești cumpărând ceaiuri de slăbit, arzătoare de grăsimi sau ai ținut anumite diete ce îți promiteau super rezultate dar ai eșuat?

 

Te gândești uneori că faptul că nu slăbești te face să-ți pierzi atractivitatea iar asta îți poate compromite relația sau atragerea unui bărbat în viața ta…?

 

Preferi hainele largi și pantalonii cu talie înaltă pentru a ascunde celulita și grăsimea abdominală și te simți vulnerabilă atunci când porți costum de baie?

Dacă ai răspuns DA la cel puțin una dintre aceste întrebări știu prin ce treci și nu ești singura…

 

Aceste întrebări au fost create din propria experiență lucrând, în ultimii ani, ca antrenor personal, cu peste 100 de femei, între 20 și 45 de ani.

 

Numele meu este Andrei Sidorca și sunt unul dintre puținii antrenori personali de elită din România, certificat în SUA.

 

De-a lungul ultimilor ani am descoperit că celulita, grăsimea abodminală și lipsa tonusului muscular reprezintă cei mai mari dușmani pentru o femeie care își dorește să fie atractivă, sănătoasă și să aibă un nivel de energie ridicat.

 

De asemenea am realizat că toate femeile care nu reușesc să slăbească au un subiect în comun!

 

În primul rând, trăim într-o lume în care, pe internet, opt din nouă persoane oferă informații greșite despre slăbire.

 

În al doilea rând, existând atât de mult conținut pe acest subiect, orice persoană a-i întreba crede că știe să-ți dea sfaturi pertinente despre diete și programe de antrenament eficiente…

 

Din aceste motive doresc să fac o afirmație care poate o să te surprindă, dar acesta este adevărul:

 

Faptul că nu ai reușit încă să obții corpul dorit, nu este în mod necesar și obligatoriu vina ta!

 

Este vina informațiilor eronate despre cum să slăbești, care au ajuns la tine până în acest moment…

Acum… care este soluția la această situație?

Soluția este să renunți la informațiile eronate și să folosești informații validate științific pentru a slăbi eficient și definitiv.

Îți voi vorbi despre top trei greșeli pe care femeile care nu reușesc să piardă celulita și grăsimea abdominală le fac…

 

GREȘALA #1 – Femeile care nu reușesc să slăbească, cred că unele alimente îngrașă mai mult decât altele.

Fiecare persoană are un necesar caloric. Indiferent de ceea ce mâncăm, dacă, pe termen lung vom depăși acel necesar caloric vom crește în greutate. De asemenea dacă vom fi în deficit caloric vom scădea în greutate. Surplusul caloric este cel care te îngrașă, nu un anumit aliment.

GREȘALA #2 – Femeile care nu reușesc să slăbească, cred că abdomenele scad grăsimea din zona abdominală.

În primul rând, nu poți să dai jos grăsime dintr-un singur loc. Corpul slăbește uniform, în toate zonele, cu diferențe evident vizibile în zonele dominate de țesut adipos.

 

În al doilea rând, exercițiile pentru abdomen lucrează musculatura abdominală, nu grăsimea. Grăsimea reprezintă rezervă de energie (surplus caloric depus pe corp) care nu are capacitatea funcțională și de anduranță, așa cum mușchiul o are.

GREȘALA #3 – Femeile care nu reușesc să slăbească, cred că pot să slăbască eficient și fără să facă sport.

Masa musculară reprezintă fundamentul unui organism funcțional în spațiu. Atunci când musculatura nu este lucrată prin exerciții fizice poți pierde în greutate prin deficit caloric (și schimba într-o măsură compoziția corporală) dar performanța fizică și sănătatea (inclusiv sănătatea coloanei) pot fi compromise fără sport.

Ce este de făcut mai departe?

În ultimii ani, mi-a fost cerut, în repetate rânduri, să creez un program de antrenament și de nutriție online pentru femeile care nu pot ajunge să se antreneze fizic cu mine și să aplic în acesta informațiile și cunoștințele pe care le folosesc, să am rezultate, cu clientele mele.

Astfel că, după o lungă perioadă de cercetare și analiză am creat WomenFIT.

 

Ce este WomenFIT?

WomenFIT este primul program de antrenament și nutriție din România creat DOAR pentru femei.

Este un program ușor de urmat, cu plan de nutriție inclus și exerciții explicate pas cu pas pentru femeile care vor să piardă celulită, grăsime abdominală și să câștige un tonus muscular bun făcând toate antrenamentele acasă.

 

Ce conține WomenFIT?

1. Program de antrenament pentru femei ușor de urmat (pentru orice nivel)

– 32 de antrenamente video explicate cu durată între 40-60 de minute fiecare (execut simultan cu tine).

– Acces în platformă 24/7. Poți face antrenamentele acasă, în parc sau la sală oricând îți dorești.

2. Consultație nutrițională privată (unu la unu)

– 30 de minute apel video cu nutriționistul-dietetician al programului (răspunsuri la toate întrebările tale).

– În urma discuției primești planul alimentar zilnic, timp de șase săptămâni, potrivit pentru tine, în funcție de obiectivele și de necesarul tău caloric pentru a obține transformarea corporală dorită.

– Planul alimentar conține alimente sănătoase pe care le poți procura la un preț accesibil. Mâncatul sănătos nu trebuie să fie scump.

3. Accesoriile pentru antrenament incluse

– Gantere de 2kg (o pereche formată din două gantere).

– Benzi de rezistență circulare mici (trei nivele diferite de intesitate).

– Banda de rezistență circulară mare (light).

– Livrare gratuită la ușa locuinței tale.

4. Calendar de antrenament

– Ilustrarea antrenamentelor în funcție de zile.

– Împărțirea antrenamentelor în funcție de grupe musculare.

– Aranjarea antrenamentelor cu intensitate crescătoare.

Descoperă o mică parte din interiorul programului…

Bonusuri la care ai acces în programul de antrenament pentru femei WomenFIT

1. Lecții video educaționale despre slăbire și tonifiere, nutriție, odihnă, recuperare și cum să rămâi motivată în program. Peste cinci ore de conținut video.

Ce beneficii ai dacă achiziționezi acum programul WomenFIT?

Vei slăbi ieftin și fără înfometare

Vei învăța cum să cheltui mai puțini bani pe mâncare mai sănătoasă și vei ști exact cum să slăbești fără să te înfometezi, urmând un plan alimentar personalizat, gustos și sănătos dat de nutriționist.

Vei fi mai sănătoasă

Vei învăța cum să elimini riscul de accidentare și 99% din durerile de spate.

Inspiri familia și prietenii

Vei deveni exemplu pentru familia și prietenele tale care spun că nu poți să slăbești cu bani puțini, fără să te înfometezi sau fără mergi la sală.

Atingi rezultatele dorite rapid

Vei descoperi de ce nu ai slăbit până acum și cum să pierzi celulita și grăsimea abdominală în șase săptămâni.

Te dezvolți estetic

Vei deveni mai atractivă în timp ce faptul că vei mânca sănătos îți va permite să faci economii pentru a-ți cumpăra haine care să-ți evidențieze formele dobândite.

Îți crești atractivitatea

Vei sesiza privirile și discuțiile subtile ale femeilor și bărbaților din jur în legătură cu nivelul tău de energie crescut și schimbarea corporală apărută.

Cine are nevoie de WomenFIT?

1. Femeile care vor să slăbească definitiv și să mențină o formă estetică plăcută.

2. Femeile care vor să poarte ținute atrăgatoare și costumul de baie încrezătoare, fără grăsime abdominală și celulită.

3. Femeile care sunt ocupate cu munca și familia și nu au timp să meargă la sală, dar vor să facă sport acasă și să aibă un plan nutrițional personalizat.

Pentru cine NU este programul WomenFit?

– WomenFIT nu este pentru femeile care au un abdomen plat, un posterior ferm și o musculatură tonifiată și primesc constant complimente atunci când poartă costum de baie.

– Acest program nu este pentru femeile care au un nivel de energie ridicat, fac exerciții fizice de trei-patru ori pe săptămână și au o mobilitate foarte bună în coloana vertebrală (fără rigiditate și durere).

– Dacă ești antrenoare de fitness atunci acest program nu este pentru tine (cu excepția în care îți dorești să înveți din el pentru a preda mai departe clientelor tale).

Dacă nu faci parte din categoriile „Pentru cine NU este acest program” te încurajez să achiziționezi acum programul WomenFIT!

Cu ce este WomenFIT diferit de orice alt program de antrenament online din România?

1. WomenFIT este primul și singurul program din România creat și gândit DOAR pentru femeile care vor să piardă grăsime din zona abdominală și posterioară, să îmbunătățească sănătatea, nivelul de energie și masa musculară antrenându-se acasă.

 

2. Singurul program care îți oferă consultație privată timp de 30 de minute cu un nutriționist-dietetician care se va ocupa de planul tău alimentar.

 

3. Cel mai complex program de antrenament pentru femei din România (conține 32 de antrenamente cu durată de 40-60 de minute fiecare).

 

4. Singurul program care îți oferă accesoriile de antrenament și ți-i le livrează acasă gratuit.

 

5. WomenFIT este alcătuit din doi specialiști: un antrenor personal și un nutriționist-dietetician pentru ca tu să pierzi grăsime și să îmbunătățești nivelul de energia și masa musculară într-un ritm accelerat.

 

Ce se va întâmpla dupa ce vei finaliza cele șase săptămâni din programul de antrenament și nutriție WomenFIT?

Probabil luând în considerare tot ceea ce ai citit până acum crezi că ceea ce vei primi intrând în acest program este o ofertă prea bună să fie adevărată, dar nu este chiar așa…

 

Va trebui să te antrenezi constant în următoarele șase săptămâni (și sper eu pentru tot restul vieții), va trebui să respecți cât de mult cu putință planul de nutriție, dar și să urmărești conținutul educațional din platformă.

 

Acum… în funcție de cât de mult respecți ideile enumerate mai sus vei obține într-o măsură mai mică sau mai mare următoarele rezultate:

 

1. Vei deveni o femeie mai atractivă (vei putea pierde între 6-10kg).

2. Vei dezvolta și întări musculatura spatelui (în cele mai multe situații, vei elimina rigiditatea și durerile de spate).

3. Dobândești șansa să ieși în evidență purtând ținute care stau plăcut estetic pe tine (poți scădea între 2-4 numere la pantaloni).

4. Vei purta costumul de baie entuziasmată și încrezătoare (dobândești o stimă de sine crescută datorită unui corp plăcut estetic).

5. Vei pierde celulită și grăsime abdominală și vei avea avea un abdomen, posterior și brațe ferme și plăcute estetic (vei pierde între 5-8cm în talie).

 

Aceastea sunt rezultate pe care tu, în fix șase săptămâni de acum, le poți avea…

 

Tot ce este nevoie să faci este să îți faci curaj, să te motivezi decisiv, să achiziționezi programul cu garanție 200% WomenFIT și să respecți atentă indicațiile sportive și nutriționale pe care le primești.

Cum se schimba viața participantelor în program?

"Programul de antrenament s-a adaptat nevoilor mele de training si ritmului meu de lucru. Rezultatele au aparut repede, factor motivant in continuarea antrenamentelor. Am capatat mai multa rezistenta, energie si placere in a face sport. Masa musculara mi s-a dezvoltat armonios si tonusul general a crescut. Exercitiile au fost mereu variate si placute. Il recomand cu incredere pe Andrei pentru obtinerea de rezultate sanatoase si sustenabile."
Elena Sevastianov
antreprenor
"Am lucrat cu Andrei in ultimii 2 ani si fara echivoc corpul meu a ajuns in cea mai buna forma a lui, vreodata! Antrenamentele sunt diverse, placute și bine calibrate; in plus, sfaturile personale sunt de mare ajutor. Recomand!
Catinca Ciornei
country manager, real estate
"Am fost ‘eleva’ lui Andrei timp de 2 ani, perioada in care am slabit, mi-am remodelat forma corpului, am fost cea mai energica si cu cea mai mare stima de sine. Intre timp am devenit full time mamy si nu am mai putut continua antrenamentele cu Andrei. Asa ca invitatia la WomenFit a fost o reala supriza si bucurie pt mine!!! Il felicit pe Andrei pt tot ceea ce face, video-urile sunt fix ca sedintele de personal training de la sala. Il recomad pe Andrei atat ca antrenor, cat si ca om de nota 10!"
Dana Smadu
medic boli infectioase, Bucuresti

Investiția necesară pentru acces în programul WomenFIT

În mod normal, după cum vezi mai jos, serviciile și produsele la care primești acces valorează peste 1.730RON.

 

Dar pentru că WomenFIT este un program de antrenament și nutriție online, cu exerciții ce pot fi făcute acasă, în ritmul tău, astfel că nu este necesar să mă deplasez în mod fizic pentru a-ți livra aceste servicii, voi cere o investiție de doar 1.730RON 1.200RON cu acces pe un an ACCES PE VIAȚĂ (bani pe care, în mod normal, i-ai cheltui în mai puțin de o lună de abonament la sală cu antrenor personal)

investitia necesara: 1.730lei

Oferta acum: 1.200lei

ai acces nelimitat dupa achizitie!

0
Femei au intrat în program în ultimele 6 luni...​

Ai garanție 200% timp de 45 zile!

Ai garanție 200% timp de 45 zile!

Sunt atât de încrezător că WomenFIT te va ajuta să pierzi celulită, grăsime abdominală, să ai un posterior tonifiat, dar și să-ți crești nivelul de energie și atractivitatea, încât am decis să îți ofer toți bani înapoi dacă nu ai rezultatele dorite!

 

Achiziționează WomenFIT, respectă cerințele din program și dacă, din orice motiv, nu ești mulțumită în totalitate de rezultatele obținute, scrie-mi un email la andrei.sidorca@gmail.com și vei primi toți banii înapoi + vei putea păstra tot programul gratuit, fără nicio întrebare.

 

Ofer aceste garanții pentru că am atât de multă încredere în WomenFIT, încât știu de acum că vei rămâne surprinsă de felul în care se va transforma corpul tău.

 

Din acest moment avem doar două opțiuni, iar decizia este doar la tine…

1. Poți alege să nu te înregistrezi în programul creat pentru femei WomenFIT și să mergi mai departe în viața ta, să continui să te gândești la momentul în care poate, cândva, vei elimina celulita, grăsimea abdominală și vei avea un nivel de energie crescut. 

 

 

Dar… dă-mi voie să-ți spun ceva… 

 

 

În experiența mea de antrenor personal am remarcat că acel moment NU VINE NICIODATĂ dacă tu nu decizi să vină atunci când întâlnești oportunități ca programul WomenFIT care, pe lângă faptul că ai o super reducere dacă te înscrii acum, ai ACCES PE VIAȚĂ (și da, ai citit bine, ai acces la acest program tot restul vieții tale).

 

 

Ce pierzi dacă nu achiziționezi acum WomenFIT?

 

 

– Riști să rămâi tot restul vieții cu o lipsă de energie și o oboseală care îți pot scădea interesul de a fi atractivă atât social, cât și sexual.

 

– Nu vei descoperi cum să mănânci corect și care sunt greșelile pe care femeile care nu elimină celulita și grăsimea abdominală le fac.

 

– Probabil nu vei purta niciodată costumul de baie confortabilă și haine strâmte, care să-ți evidențieze corpul tonifiat.

 

– Nu vei afla cum să execuți corect exercițiile în așa fel încât să nu te lovești și să nu creezi dureri de spate.

 

– Vei rata oportunitatea de a pătrunde într-o comunitate activă de femei care își vor tonifia musculatura abdominală și își vor crește nivelul de atractivitate și energie.

 

Ce câștigi dacă intri acum WomenFIT?

 

 

2. Poți alege să profiți de această oportunitate, să te alături comunității WomenFIT și să atingi nivelul de atractivitate și energie pe care nu le-ai avut niciodată.

 

Achiziționând acum WomenFIT:

 

– Vei învăța cum să cheltui mai puțini bani pe mâncare sănătoasă (idee: alimentele sezoniere sunt mai ieftine și sănătoase decât celelalte alimente).

 

– O să pierzi grăsime abdominală, celulită și îți vei tonifia posteriorul fără să te înfometezi.

 

– Primești consultație nutrițională și dietă personalizată ușor de urmat.

 

– Elimini riscul de accidentare și 99% din durerile de spate.

 

– Vei avea plan de antrenament și exerciții clar explicat cu acces nelimitat.

Vezi ce spun câteva zeci de femei din comunitatea WomenFIT…

Pe scurt ce o sa primesti?

investitia necesara: 1.730lei

Oferta acum: 1.200lei

Investesti acum si ai acces nelimitat in program!

0
Femei au intrat în program în ultimele 6 luni...​

Copyright © 2020 Andrei Sidorca  ANPCTERMENI ȘI CONDIȚIIPOLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

× Ai întrebări? Apasă aici!